Reviews

 

"Hottie heeft een breed aanbod aan methoden en technieken om je op weg te helpen naar verheldering of oplossingen. Ik heb gewerkt met (kinds-)delen en kan dankzij de fijne begeleiding van Hottie nu beter met die delen communiceren. Zo kan ik mezelf sneller tot rust brengen als ik emotioneel word. Ik voelde me veilig bij Hottie waardoor ik prachtige hypnotische ervaringen heb gehad. Ik had ook het idee dat we samenwerkten, heel prettig. Ik kom zeker bij haar terug wanneer ik weer een raadsel heb om op te lossen."

Antje

 

"Bij Hottie voelde ik me vanaf het eerste moment op mijn gemak. En later merkte ik dat zij er ook voor zorgt dat je je op je gemak voelt! Hottie is een nuchtere, wijze vrouw. Ze heeft een rugzak vol ervaring en staat voor haar vak. Je kunt bij haar jezelf zijn. In alle rust neemt ze je stap voor stap mee en in de vertrouwelijke sfeer kan alles gezegd worden. Het effect van de sessies merkte ik al snel. Meer rust bij mezelf en in ons gezin. Heel fijn!"

Marjolein

 
 

"Hoe mooi is het, als je dingen oplost waarvan je niet wist dat ze opgelost moesten worden? Dat is wat het traject met Hottie me heeft gebracht. De irritatie die ik, voordat ik de sessies inging, voelde, de felle boosheid en het korte lontje bij situaties met mijn zoon heb ik niet meer. Ik kan mij eigenlijk ook niet meer voorstellen dat ik zo kon reageren. Het is uit mijn systeem."

Job

 

 

"Zolang ik mij kan herinneren heb ik last van faalangst. Hottie hielp me naar één van de momenten van mijn jeugd terug te gaan waar die angst heel erg aanwezig was. Al na één sessie is mijn faalangst zoveel verminderd dat ik ontspannen examens kan doen. Wat een fantastische ervaring! De sessie zelf voelde veilig en warm en Hottie hielp mij mijn eigen grens te herkennen. Het fijne gevoel van de sessie bleef lange tijd bij mij en ik kan het nog steeds oproepen. "

Nicolette 

 

 

"Op een moment dat ik totaal geblokkeerd was door faalangst heeft Hottie mij hypnotherapie gegeven. Het is ongelooflijk wat ze in twee sessies kan bereiken. Omdat ze zo’n bijzonder en fijn mens is kon ik me gemakkelijk openstellen en overgeven. Ze weet door precies de juiste vraagstelling heel snel tot de kern/ het trauma door te dringen. Ik voelde me in alle emotionele- en fysieke reacties die loskwamen heel goed begeleid en veilig. Na de sessies was ik enorm opgelucht en ontspannen en was ik in staat goed te presteren. Ik denk dat dit zeker de aanzet is geweest tot verandering op lange termijn."
Leontine